Coinbase Pro áttekintés: Teljes csereáttekintés

A Coinbase Pro (korábban GDAX) a fejlett kriptovaluta kereskedési platform, amelynek tulajdonosa és üzemeltetője a Coinbase.

Az érmék sokkal szélesebb körű választékán kívül a kereskedők ezen a platformon kifinomultabb rendszerekkel kereskedhetnek. A Coinbase Pro úgy működik, mint egy hagyományosabb „tőzsde”, valós megbízási könyvekkel és piaci likviditással.

Azonban valóban megéri-e?

Ebben a Coinbase Pro áttekintésben mindent megadunk, amit tudnia kell erről a cseréről. Néhány tippet is adunk Önnek, hogy a legtöbbet kihozza a kereskedési platformból.

Áttekintés

Mint említettük, a Coinbase Pro-t korábban „GDAX” -nek hívták, és ez volt a fejlett kereskedési platform, amelyet a Coinbase üzemeltetett. 2018-ban a cserét „Coinbase Pro” névre keresztelték.

A Coinbase a világ szinte minden kriptovaluta kereskedője által jól ismert, és a korai tőzsdék egyike volt. 2013 júniusában nyitották meg könyveiket a piacon, és azóta csak nőttek.

A San Francisco-i székhelyű Coinbase-nek több mint 20 millió felhasználója van, akik 150 milliárd dollár felett kereskedtek azóta, hogy a tőzsde megnyitotta kapuit. Emellett a világ számos országára kiterjedtek, és az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és az EU-ban könnyű a fiat valuta beszállítása.

A Coinbase Pro-t a nagy és jövedelmező kriptográf-kriptográfia piacának megismertetésére építették. A kereskedők számos különböző érmével kereskedhetnek a piaci megrendelési könyvek segítségével. Ez eltér a Coinbase-től, ahol közvetlenül a tőzsdéről vásárol, mint piacképes.

A fejlettebb platform ellenére a Coinbase Pro ugyanazon technológiai infrastruktúra és szakértelem alapján működik, mint a Coinbase.

Ez a pont jól kapcsolódik a következő kérdésünkhöz …

A Coinbase Pro biztonságos?

A Coinbase Pro pontosan ugyanazokkal a biztonsági eljárásokkal rendelkezik, mint a Coinbase. Ez azt jelenti, hogy a kereskedők több éves tapasztalattal rendelkeznek a csatában tesztelt biztonsági rendszert futtató fejlesztőktől.

Coinbase Pro Security

Ez azt is jelenti, hogy a Coinbase Pro nagyjából azonos szabályozási felügyelettel rendelkezik, mint a Coinbase. Vizsgáljuk meg mindezeket közelebbről.


Érmebiztonság

A Coinbase Pro hűtőtárolási politikát folytat a náluk lévő érmék nagy részénél. A Coinbase Pro összes érméjének több mint 98% -át offline pénztárcákban tárolják, amelyek „levegőhiányosak” és nincsenek internetkapcsolatban..

Tudtad ❓: A Coinbase a pénzérmék tárolásának szakértője, tekintettel a Coinbase Custody, intézményi szintű érmefelügyeleti szolgáltatás működésére.

Több aláírással ellátott pénztárcát is működtetnek. Ez azt jelenti, hogy az érméket csak akkor lehet elvenni a hűtőházból, ha a szervezetben számos különböző személy engedélyezi a tranzakciót.

FDIC Biztosítás

Valami más, ami a Coinbase Pro-nál van, nem elérhető sok más tőzsdén FDIC biztosítás USD számlájukon. Ezt a bankoknak általában meg kell védeniük ügyfeleiket.

Az FDIC biztosítás azt jelenti, hogy a 250 000 USD alatti egyenleggel rendelkező kereskedőket az amerikai kormány szövetségileg biztosítja. Ha a Coinbase Pro alá kerülne, akkor az amerikai kormány megtérítené az egyenleget.

Felhasználói biztonság

Számos olyan biztonsági eljárás létezik, amelyekkel meg kell védeniük az egyéni számlákat. Először is, kétfaktoros hitelesítéssel rendelkezik, amelyet alapértelmezés szerint megkövetel a fiókjában. Ez megvédi az adathalászattól.

Kétféle módszer használható kétfaktoros hitelesítéshez, és ez SMS-ellenőrzéssel vagy a Google-val történik hitelesítő alkalmazás. Az utóbbit javasoljuk, tekintettel a felmerülő kockázatra sim csere.

Coinbase Pro 2FA

Coinbase Pro 2FA és Hitelesítő alkalmazás

A pénztárca oldalán a Coinbase Pro lehetővé teszi a kriptovaluta-címek fehér címkézését is. Ez azt jelenti, hogy csak bizonyos előre jóváhagyott kriptovaluta címekre lehet visszavonni.

Eszközfedezet

Összesen 12 különböző érme van, amelyet megvásárolhat. Ide tartozik a Bitcoin, a Litecoin, az Ethereum, a Bitcoin Cash és az Ethereum Classic szokásos Coinbase kínálata.

Az alábbiakban bemutatjuk a Coinbase Pro további érméit, amelyeknél teljes kereskedés engedélyezett:

 • Ripple (XRP)
 • Csillagfény (XLM)
 • Basic Attention Token (BAT)
 • Zcash (ZEC)
 • Augur (REP)
 • 0x (ZRX)

Számos más kisebb altcoin is létezik, amelyekkel kereskedhet, de korlátozásai lehetnek a kereskedés típusának (csak limitált megbízások). Láthatja az összes piac élő állapotát piaci oldal.

Piaci állapot Coinbase Pro

Piaci helyzet áttekintése a Coinbase Pro-nál

A fent felsorolt ​​összes érmének számos különböző piaca van. Például az USD, EUR és GBP szokásos fiat piacai vannak. Ezután megvan a BTC-vel keresztezett érmék, valamint az USDC-vel, a Coinbase stablecoinjával.

Pro tipp: ✔️ Az USDC 1: 1 arányban van a dollárhoz kötve. Ez ideális jelölt a nyereség “Hodl” -jához.

Coinbase Pro díjak

Az egyik fő különbség a Coinbase és a Coinbase Pro között a kereskedési díjak szerkezete.

A Coinbase Pro készítő-felvevő díjmodellt működtet. Ez azt jelenti, hogy két kamat lesz attól függően, hogy likviditást teremt-e a tőzsdén, vagy leveszi-e a likviditást a könyveikből.

Jegyzet: ✍️A „piaci” megbízás leadásakor Ön „felvevő” lesz. A limit megbízások többnyire „készítő” megbízások. A megrendelés részleteit lásd alább

Mivel a Coinbase Pro arra akarja ösztönözni kereskedőit, hogy likviditást szerezzenek a könyveken, a készítői díj alacsonyabb, mint a vevői díj. Különböző díjak is érvényesek az Ön által forgalmazott mennyiség alapján. Az alábbiakban egy egyszerűsített díjtáblázat található:

30 napos kötet Vevői díj Készítői díj
100 ezer dollárig 0,25% 0,15%
100 000 USD – 1 millió USD 0,20% 0,10%
1 millió dollár – 10 millió dollár 0,18% 0,08%
10–50 millió USD 0,15% 0,05%
50–100 millió USD 0,10% 0,00%

Amint láthatja, minél nagyobb mennyiséggel kereskedik, annál alacsonyabbak a díjak. A fenti mennyiséget az előző 30 napos USD kereskedési volumen alapján számoljuk gördülő alapon.

Ha meg szeretné tekinteni azokat a díjakat, amelyeket a tranzakciói után fizetett, akkor megtekintheti azokat a fiók irányítópultján. Áttérne a „Saját megrendelések” szakaszra, ahol megkapja korábbi megrendeléseit, valamint azt, hogy mit fizetett rajtuk.

Valami mást, amit elég praktikusnak találtunk, az volt a képessége, hogy gyorsan generáljon nyilatkozatokat az összes korábbi kereskedéséről. Ez a fiók profil szakaszában történik, és ezeket a dokumentumokat adminisztratív célokra, például adókra stb. Lehet felhasználni.

Finanszírozás / Visszavonás

Ami a finanszírozást ill. A számláról történő visszavonást illeti, akkor ugyanazokat a díjakat kell fizetnie, amelyeket a Coinbase főtőzsdéjénél felszámolnak.

Például hitelkártyával történő finanszírozáskor 3,99% -os díjat számítanak fel. A banki átutalással történő finanszírozás ingyenes, de a banki átutalás esetén 1 GBP díjat kell fizetni a GBP bankszámlákért és 1 € -t az EUR számlákért..

Természetesen, ha kriptovaluta-kivonásról van szó, akkor fizetnie kell a hálózati vagy a „bányász” díjakat. Ezek azonban valóban jelentéktelenek.

Coinbase Pro Országok

A Coinbase Pro a legtöbb régióban elérhető, amely a Coinbase. Ez azt jelenti, hogy meglehetősen kiterjedt hatókörrel rendelkeznek, és számos ember számára nyitottak.

Először is, azok számára, akik az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és az EU nagy részében tartózkodnak, teljes hozzáférést kap a tőzsdén lévő fiat kereskedési párokhoz. Hozzáférhet a kriptográf-kriptográfia összes piacához is.

Jegyzet: ✍️Van egy állam, amelyben a Coinbase Pro nem rendelkezik engedéllyel szolgáltatásaik nyújtására, és ez Hawaiin található

Ha nem a fenti régiók egyikében található, akkor is hozzáférhet az összes kriptográfia-kriptopárhoz. Ez magában foglalja a következőket:

 • Argentína
 • Ausztrália
 • Brazília
 • Kanada
 • Chile
 • Colombia
 • Hong Kong
 • India
 • Indonézia
 • Mexikó
 • Új Zéland
 • Peru
 • Fülöp-szigetek
 • Szingapúr
 • Dél-Korea

Természetesen, ha a fiat finanszírozásáról van szó, ez csak az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és az EU-ban érhető el. Azok, akik Szingapúrban, Kanadában és Ausztráliában tartózkodnak, csak hitelkártyával vásárolhatnak Bitcoin-t. További információkat az alábbi Finanszírozás / Visszavonás részben talál.

Arra is érdemes felhívni a figyelmet, hogy a Coinbase Pro csak egyéni számlákra vonatkozik. Ha vállalati vagy intézményi szintű kereskedési követelménye van, akkor élhet vele Coinbase Prime. Ez hozzáférést biztosít ugyanahhoz a likviditási készlethez, mint a Coinbase Pro, de sokkal kifinomultabb szolgáltatással.

Coinbase Pro regisztráció

Ha már rendelkezik Coinbase-fiókkal, akkor a Coinbase Pro-ra való regisztráció meglehetősen egyszerű. Csak annyit kell tennie, hogy bejelentkezik a Coinbase hitelesítő adatokkal, és készen áll a kereskedelemre.

Ha azonban még nem regisztrált a Coinbase-n, akkor ezt meg kell tennie, mielőtt kereskedni kezdhetne a Coinbase Pro-on. Ez azt jelenti, hogy le kell töltenie az ellenőrzés és a megfelelés lépéseit.

Coinbase Pro regisztráció

Coinbase Pro regisztráció űrlap

Ehhez meg kell küldenie nekik a személyazonosság igazolását, valamint a lakcímét. Az előbbi valami hasonló lehet útlevél / vezetői engedély másolatához, míg az utóbbi lehet bankszámlakivonat vagy közüzemi számla.

Privacy Hawks &# 128374; ️: A Coinbase Pro egy teljes KYC tőzsde. Nézze meg a Binance alkalmazást, ha névtelen fiókkal szeretne kezdeni

A Coinbase Pro emellett megköveteli, hogy készítsen egy szelfit, amely feltartja a személyi igazolványt. Ez lehetővé teszi számukra, hogy ellenőrizzék, hogy valóban Ön rendelkezik-e a benyújtani kívánt dokumentum birtokával.

A legtöbb esetben képesek igazolni a dokumentumokat és az önarcképeket az arcfelismerő technológiával, ami azt jelenti, hogy szinte azonnal meg lehet csinálni. Az ellenőrzések azonban hosszabb időt vehetnek igénybe, ha további információkra van szükségük Öntől.

Coinbase Pro Platform

Az egyik fő oka annak, hogy ezt Pro-nak hívják, a kereskedési platform miatt van.

Ez a platform teljesen másképp néz ki, mint a Coinbase-en, de ismerős lesz azoknak a kereskedőknek, akik más cserét használtak, mint például a Kraken vagy a Bitstamp.

Ennek ellenére a platform elég jól van kialakítva és viszonylag intuitív a kezdő kereskedők számára. Sok olyan funkcióval is rendelkezik, amelyekre a fejlett kriptovaluta kereskedők számítottak.

Coinbase Pro Platform

Coinbase Pro kereskedési felületAz éjszakai baglyokért &# 129417 ;: A kereskedési felület színskáláját a képernyő jobb alsó sarkában módosíthatja

Vizsgáljuk meg közelebbről a fő kereskedési felület ezen szegmenseit.

A megrendelőlapok a bal oldalon találhatók. Itt fogja leadni megrendeléseit és elküldeni őket a csere rendelési könyvbe. Számos rendelési paraméter létezik, amelyeket az alábbiakban ismertetünk.

Mellettük vannak maguk a megrendelési könyvek. Ez áttekintést nyújt a Coinbase Pro tőzsdén jelenleg található összes vételi / eladási megbízásról, valamint a kettő közötti elterjedésről. Megrendeléskor látni fogja, hogy ezeket a könyveket elküldik.

Az árdiagram a tetején, középen található. Ennek meglehetősen alapvető funkcionalitása van, és megváltoztathatja a pipa méretét, a diagram méretét, valamint átfedheti két különböző mozgóátlag-mutatót (EMA12 vagy EMA26).

Sajnos a tapasztalt kriptotechnikai elemző számára nincsenek tanulmányok, diagramkészítő eszközök vagy egyéb műszaki mutatók, amelyeket felhasználhatna ezeken a diagramokon.

Legjobb kereskedő tipp &# 128175 ;: Miért ne használná Kereskedési nézet hogy végezze el a térképezését, majd kereskedjen a Coinbase Pro-n?

Továbblépve, a diagramok alatt a vételi / eladási falakat találja. Ezeket használjuk annak érdekében, hogy meghatározzuk a megbízási könyv mélységét és azt, hogy ki irányítja a bikák és a medvék közötti piacot. Nagyobb betekintést nyerhet a diagramra is.

Ezek alatt vannak a legutóbbi megrendelései, amelyeket vagy végrehajtottak, vagy még mindig érvényben vannak. Ettől jobbra van az összes megbízás, amelyet éppen a piacon hajtottak végre.

Mi történik, ha meg akarja változtatni a kereskedett piacokat?

Piacváltás CoinbasePro

Váltás a piacok között

A platformtól balra van egy legördülő menü, ahol válthat a különböző piacok között. A legördülő menüben a kívánt párra is rákereshet, és ez kiszűrődik.

Rendelés elhelyezése

A Coinbase Pro ésszerű mennyiségű rendelési funkcióval rendelkezik.

A megbízási űrlap könnyen megtalálható a kereskedési felület bal oldalán. Először el kell döntenie, hogy vásárolni vagy eladni kíván-e. Ezután kiválasztja az összeget, amellyel kereskedni szeretne.

CoinbasePro megrendelőlapok

Különböző típusú megrendelések űrlapokban

Most, hogy a megrendelés alapjait rendezi, el kell döntenie, hogyan szeretné a megrendelést leadni. Három rendeléstípus létezik a Coinbase Pro-nál, és fontos tudni, hogy ezek mindegyike mit jelent:

 • Piaci megbízás: Ez egy piaci szinten elhelyezett megbízás, amelyet szinte azonnal végrehajtanak. A vételnél a legalacsonyabb „ajánlatra” kerül sor, eladás esetén pedig a legmagasabb „ajánlatra” kerül
 • Limit sorrend: Ez egy olyan megbízás, amelyet olyan szintre tesznek, amely távol áll a jelenlegi piaci szinttől, előre meghatározott áron. Ez meghaladhatja a piaci árat, ha elad, vagy az ár alatt, ha vásárol.
 • Stop Order: Ez lényegében két ellentétes piaci megbízás, amelyeket egyszerre adnak le. Az egyik a vétel / eladás lesz, a másik pedig az, hogy megálljon a pozícióból. Ezek hatékony kockázatkezelési eszközök, amelyek megvédik helyzetét hátrányos kockázat esetén.

Legjobb kereskedő tipp &# 128175 ;: Garantálja magának a gyártói díjat a limit megrendelésével a „Csak postázás” megrendelés kiválasztásával

A fenti megrendelések mellett fejlettebb lehetőségei is vannak, amikor a piaci megrendelések „rendelési élettartama” alakul ki. Ezek a következő paraméterek:

 • Jó visszavonásig (GTC): Ez egy olyan megrendelés, amely addig marad nyitva, amíg Ön végrehajtja vagy lemondja. Ha egyik sem történik meg, az örökre a könyveken marad
 • Jó idő: Ez egy olyan piaci megbízás, amely nyitva marad, de csak egy meghatározott ideig. A Coinbase Pro alkalmazásban ezt beállíthatja egy percre, egy órára vagy egy napra
 • Azonnali vagy Mégsem (IOC): Ezzel a megrendeléssel a megrendelés egészét vagy egy részét azonnal végrehajtja, és a kitöltetlen részt törli. Ez azt jelenti, hogy ez a típusú megrendelés lehetővé teszi a „részleges kitöltést”
 • Fill or Kill (FOK): Ilyen típusú megbízások esetén a teljes pozíciót egy adott áron kell végrehajtani. Ha ez nem történik meg, akkor a megrendelés törlésre kerül. Ez abban különbözik a NOB rendjétől, hogy nem teszi lehetővé a részleges kitöltést

Tehát, ha csak egy meghatározott mennyiségű bitcoin vásárlását tervezi egy adott áron, akkor FOK-sorrendet kell megadnia. Ha rugalmasabb a végrehajtandó összeg körül, akkor fontolóra veheti az ÁSZF-t vagy a GTT-t. Jelenleg nem igazán látjuk szükségét a NOB megrendelésekre.

Betétek / visszavonások

A számlád finanszírozása ugyanolyan egyszerű, mint a szokásos Coinbase tőzsdén.

Ehhez a Coinbase Pro programon áttérhet a „Saját pénztárcák” szakaszra. Ez áttekintést nyújt az összes korábbi befizetésről / kifizetésről, amelyet a számlán végzett.

Kiválasztja a finanszírozás típusát. Feltéve, hogy ez Bitcoinban van, akkor eltalálja a Bitcoin pénztárcáját. Ezután kiválasztja a „Betét” lehetőséget, és ez létrehoz egy Bitcoin címet.

Bitcoin befizetés

Bitcoin befizetés a Coinbase Pro-nál

Ha van pénze egy Coinbase-számlán, akkor át is utalhatja azokat az ott tárolt pénztárcából. Ez pillanatnyi, mivel a Coinbase csupán az egyenleget utalja át az egyik számláról a másikra.

Handy Tipp &# 128076 ;: Ha külső pénztárcából történő finanszírozás szükséges, a Coinbase Pro 6 Bitcoin megerősítést igényel. Használja a bitcoin blokk felfedezőket a tranzakció nyomon követésére

Ha pénzeszközt fog felvenni, akkor a folyamat ugyanolyan egyszerű. Vagy be kell írnia egy új pénztárca címet, vagy az előzőek egyikét kell használni a címjegyzékébe. Gyorsan átviheti a Coinbase pénztárcájába, ha arra ott szüksége van.

Példaként a Bitcoin-t használtuk, de a Coinbase Pro rendelkezik finanszírozási / visszavonási funkcióval az összes érméhez, amelyet tőzsdén jegyeznek. A folyamat pontosan megegyezik a fentebb ismertetett Bitcoin példával.

Fontos megjegyezni azt is, hogy a Coinbase Pro az Ön fiókjában alapértelmezés szerint visszavonási korlátokkal rendelkezik. Ez a legtöbb fiók esetében 10 000 USD. Ha ezt növelni szeretné, akkor kérelmet kell benyújtania.

Ebben a kérésben a Coinbase Pro-nak további információkra lesz szüksége arról, hogy miért teszi meg a kérést, valamint egy linkre a Linkedin-hez. Kérésükre bankszámlakivonatot is kérnek. Ezt meglehetősen megterhelőnek és tolakodónak találtuk, de lehet, hogy kevésbé zavarja.

Fiat finanszírozás / visszavonás

Ha USD-t, GBP-t vagy EUR-t szeretett volna elküldeni, akkor a Coinbase Pro-nál számos lehetőséget kínál a fiat finanszírozására..

A Bitcoin finanszírozáshoz hasonlóan itt is áttér a Pénztárcák részlegre, és kiválasztja a pénznemet, amelyben finanszírozni szeretne. Esetünkben GBP-ben kívánunk finanszírozni. Ez létrehozza az alábbi űrlapot:

Fiat Betét

Fiat valuta betét Coinbase Pro

Ez generálja azokat a bankszámla-információkat, amelyeket a saját bankjával kell finanszíroznia. Arra is ügyelnie kell, hogy a finanszírozás során használja az egyedi azonosítót, mivel ez lehetővé teszi a Coinbase Pro számára a tranzakció nyomon követését.

jegyzet ✍️: Pénzt csak a neveden lévő számláról küldhetsz. Harmadik féltől származó transzfer nem engedélyezett

A befizetés után a szükséges idő attól függ, hol található a bankja, stb. Általában 1-2 munkanapon belül kell lennie.

A Fiat bankszámlákra csak akkor hajtható végre, ha összekapcsolta bankszámláját a Coinbase Pro-val.

Fiókja profiljának „Banki” szakaszába lép. Itt láthatja azokat a jelenlegi fiókokat, amelyeket összekapcsolt a fiókjával. Ha hozzá szeretne adni egyet, akkor kattintson az „Új fiók összekapcsolása” gombra..

Link bankszámla Coinbase

Bankszámla összekapcsolása a Coinbase-nél

A fenti információkra az Egyesült Királyság és az EUR számlák esetében van szükség. Vegye figyelembe azt is, hogy a finanszírozáshoz hasonlóan, csak a saját nevére vezetett számlára vehet fel pénzt. A fiók összekapcsolása általában azonnal megtörténhet, feltéve, hogy a helyes információt megadták.

Abban az esetben, ha bankját nem lehet ilyen módon összekapcsolni, akkor a Coinbase megköveteli, hogy töltse ki a betétellenőrzést. Küldenek egy rövid kódot egy kis betétben a bankjába, amelyet az ellenőrzéshez használnia kell.

Vevőszolgálat

A Coinbase Pro ügyfélszolgálata nem kivételes, de összhangban van a legtöbb más cserével.

Számos módszer használható arra, hogy kézbe vegye őket. Talán a legjobb megoldás a jegy-támogatási rendszerükön keresztül. Ehhez közvetlenül az online irányítópultról férhet hozzá.

A jobb felső sarokban meg lesz a neve. Vigye az egérmutatót fölé, és bemutatja az irányítópult beállításait. Itt rákattinthat a „kapcsolatba velünk” gombra, és ekkor megjelenik a teljes kapcsolatfelvételi űrlap.

Hogy pontosan mennyi ideig tartanak, az a kérés típusától és az Ön esetének összetettségétől függ. Ha még mindig az ellenőrzési szakaszban van, akkor ez eltarthat egy ideig, különösen, ha a dokumentumait manuálisan kell ellenőrizni.

Legjobb tipp✔️: Próbálkozzon a lehető legpontosabb kéréssel, minden szükséges információval. Ez felgyorsíthatja a kéréseket

Ha még mindig nincs szerencséje ezen a jegytámogatási rendszeren keresztül, akkor dedikált telefonvonalakkal rendelkeznek. Felveheti velük a kapcsolatot a +1 888 908-7930-as számon, ha az Egyesült Államokban / nemzetközi viszonylatban tartózkodik, vagy használhatja a 0808 168 4635-ös számot, ha az Egyesült Királyságban tartózkodik..

Természetesen, ha azt szeretné, hogy ne kelljen velük foglalkozni ezeken a módszereken keresztül, akkor mindig felhasználhatja az ügyfelek erőforrásait. Ebben rengeteg GYIK és egyéb információ található, amelyek segítenek megoldani a lekérdezést.

Coinbase Pro API

A fejlesztők számára a Coinbase Pro elég robusztus API-val rendelkezett. Az API lehetővé teszi, hogy saját robotjait és algoritmusait kódolja a piacok kereskedelmére 24/7/365.

Először is rendelkezik a websocket API-val, amely lehetővé teszi a piaci adatok olvasását. Ezután megvan a FIX (Financial Information Exchange) API, ahol megrendelési kéréseket adhat le. Végül megvan a REST API, amely minden fiókkezelő eszközt tartalmaz. Elolvashatja az API-t dokumentumok itt.

Ha el akarja kezdeni az API használatát, akkor meg kell szereznie az API kulcsát. Ezt a fiók irányítópultján belül lehet létrehozni. A képernyő jobb felső sarkában lenyomja az „Új API kulcs” elemet.

CBPro API kulcs létrehozása

Az API kulcs generálása

Miután ez megtörtént, ki kell választania a kulcshoz szükséges engedélyek típusát. Ki kell választania egy jelszót, valamint azt, hogy az API-t egy adott IP-címhez kívánja-e kötni. A kulcsot ezután egy „Titkos” karakterlánccal generálják.

Írd fel ✍️: A titkot csak egyszer állítják elő. Ügyeljen arra, hogy felírja, és biztonságos és biztonságos helyen tárolja.

Ha megvan a kulcsa, az fel lesz sorolva az API szakaszában. Mostantól felveheti ezeket, és felhasználhatja azokat a robotjaiban, amelyek együttműködnek a Coinbase Pro API-val.

Amit nem szerettünk

A Coinbase Pro egyetlen felülvizsgálata sem lenne teljes anélkül, hogy megnéznénk néhány olyan dolgot, amelyről azt hittük, hogy javulás szükséges.

Először is, bár az eszközfedezet szélesebb körű, mint a szokásos Coinbase platform, más tőzsdékhez képest még mindig meglehetősen korlátozott. Van néhány fontos érme a top 20-ban, amelyek nincsenek benne, mint például a Monero (XMR), a DASH, a Cardano vagy a Neo.

Legjobb tipp✔️: Ha több érmére van szüksége, mindig fontolóra veheti a Bittrex-et, egy másik amerikai székhelyű tőzsdét.

Hasonlóképpen, bár a kereskedési platform fejlettebb, mint a hagyományos, vannak olyan helyek, amelyekről úgy gondoljuk, hogy hiányzik a funkcionalitás. Különösen ez a helyzet, ha a platformon lévő grafikonokról van szó. Legalább integrálniuk kell a tradingview szoftvert.

Nincs is Coinbase Pro alkalmazás, és ha érméket szeretne kereskedni a telefonján, akkor a mobil böngészőt kell használnia. Az egyetlen alkalmazás, amely a Coinbase-től elérhető, az a szokásos cseréjük. Ez korántsem ideális, és a Coinbase Pro-nak saját alkalmazásra van szüksége.

Végül, a Coinbase Pro rendelkezik minden olyan korlátozó KYC követelményrel, amelyet Ön a Coinbase fő tőzsdéjéhez hasonlóan alkalmaz. Ez azt jelenti, hogy nem biztos, hogy ideális azoknak a kereskedőknek, akik értékelik a magánszférát, és inkább anonim tőzsdén kereskednének.

Következtetés

Összefoglalva: a Coinbase Pro áttekintésünk ezt a cserét elég felhasználóbarátnak találta, miközben még mindig viszonylag fejlett kereskedési platformmal rendelkezik.

Ezen túlmenően ezek a felhasználók nagyobb mennyiségű érméhez férnek hozzá, miközben továbbra is profitálnak a szakértelemből és a biztonságból, amelyet az emberek biztosítanak a fő Coinbase-tőzsdén..

Természetesen vannak olyan dolgok, amelyek szerintünk javulást igényelnek, de ezek viszonylag könnyen megvalósíthatók, és idővel jöhetnek.

Tehát érdemes megfontolni a Coinbase Pro alkalmazást?

Javasoljuk, hogy végezzen saját kutatást, de ha egyszerű, de mégis hatékony, biztonságos és megbízható cserét keres, akkor az Ön számára.

Kiemelt kép a Coinbase Pro-n keresztül

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me