A legjobb Lisk pénztárcák: A legnépszerűbb 7 hely az LSK biztonságos tárolásához

A Lisk (LSK) platformot hozták létre decentralizált alkalmazások létrehozására a Javascriptben.

A projekt célja egy olyan decentralizált fejlesztői platform létrehozása az alkalmazások számára, amely igazságosabb és a fejlesztők számára nagyobb jutalmat nyújt az alkotásaikért, ellentétben a jelenlegi központosított platformokkal, például a Google Play-vel és az Apple App Store-nal, amelyek mind az oroszlánok a bevételek aránya.

A Lisk saját devizával rendelkezik, amely az LSK ticker szimbólum mellett található, és számos tőzsdén megvásárolhatja őket. Azonban ha ezt megteszi, szüksége lesz egy pénztárcára is, ahol tárolhatja őket, mert nem biztonságos, ha csak a pénztárcában tartja.

Ezt szem előtt tartva készítettem el az alábbi útmutatót a 7 legjobb Lisk pénztárcához az LSK biztonságos tárolásához.

A legjobb 6 Lisk pénztárca

A térben lévő sok intelligens szerződéses tokentől eltérően a Lisk nem egy ERC20 szabvány. Nem építették fel blokkláncukat az Ethereum tetejére. Ezért egyedi pénztárcák kiválasztására van szükség, mert az ERC20 kompatibilitás csak nem fog megtörténni.

Összeállítottuk a jelenleg piacon lévő legjobb Lisk pénztárcák és tárolási lehetőségek listáját. Kritériumaink számos tényezőn alapultak, beleértve a felhasználóbarátságot, a közösségi támogatást és természetesen a pénztárca biztonságát.

Ez nem teljes körű lista, de ha másik pénztárcát fog használni, győződjön meg arról, hogy széles körű közösségi támogatást nyújt. Elsőbbségi sorrendben vannak felsorolva.

Ledger Nano S (hardvertárca)

A hardvertárca a legjobb választás az LSK vagy bármely más kriptovaluta biztonságos tárolásához. Egészen a közelmúltig a Ledger nem támogatta az LSK tárolást, de szeptemberben hozzáadta a Lisk támogatását, és most már lehetséges az LSK tárolása egy Ledger Nano S-ben.

A Ledger úgy néz ki, mint egy USB flash meghajtó, és amellett, hogy a Lisk-hez használja, több mint 700 más kriptovalutához is használhatja. A Ledger csapat továbbra is több érmét támogat, és valószínű, hogy kedvenc érméje a Ledgerben tárolható.

Ledger Nano S Lisk pénztárca

Szerezze be még ma a Ledger Nano S-t

A titkosítás és a PIN kódok biztonsága mellett a Ledger egy kis OLED képernyő tranzakcióit is megjeleníti, de megköveteli a felhasználótól, hogy a tranzakciók megerősítéséhez nyomjon meg egy gombot a Ledger eszközön. Ez megakadályozza, hogy a hackerek távolról hozzáférjenek az Ön pénzéhez, mivel nem tudnák fizikai módon megnyomni a gombot és megerősíteni az esetleges tranzakciókat, amelyeket távolról próbálnak meg.

A főkönyvet szintén nagyon könnyű felállítani, ugyanakkor a lehető legbiztonságosabb. Fő hátránya, hogy nem ingyenes, de a közelmúltbeli árcsökkenésnek köszönhetően mindössze 69,99 dollárért kaphat egy Ledger Nano S-t, ami csekély ár a kriptopénzek biztosításáért.


Trezor Model One (Hardver pénztárca)

A Trezor egy másik igazán népszerű hardvertárca, amelyet a Cseh Köztársaságban egy Satoshi labs nevű cég fejleszt. Ez valamivel drágább, mint a főkönyvi pénztárca, és 69 euró + áfa. A Trezor pénztárca Lisk használatához telepítenie kell a LiskishWallet szoftvert, amely egy harmadik féltől származó Trezor integrációjú pénztárca..

Liskish Wallet Trezor

A LiskishWallet felhasználói felület. Kép forrása: Trezor

A Ledger Nano-hoz hasonlóan a Trezor pénztárca offline környezetben tárolja a magánkulcsait, és az USB-kapcsolaton keresztül kölcsönhatásba lép a LiskishWallet-rel. A Trezor egyben több pénznemű pénztárca. Akár 700 különféle érme tárolható, beleértve az összes ERC20 komplexumot.

Bár a Trezor Model One-nak elegendőnek kell lennie az Ön céljaihoz, vannak olyan érmék, amelyeket nem támogat (a Monero, a Ripple és a Cardano néhányat említve). Ha ezek az érmék, amelyeket HODL és szívesen tárolna, érdemes megfontolnia a Trezor T modellt. Ez valamivel drágább, mint a Model One és 149 € + ÁFA. Ugyanakkor a Model T felhasználóbarátabb LCD színes képernyővel rendelkezik, amely nagyobb, mint a modell.

Lisk Hub (asztali pénztárca)

Lisk Hub a legfejlettebb Lisk pénztárcának hívják, és akkor jelent meg, amikor a Lisk nemrégiben újraindult. Ez nem csak pénztárca. Ez egy minden az egyben megoldás a Lisk tokenek és a Lisk ID azonosítóinak kezelésére. Az alap küldés és fogadás mellett a Lisk Hub is használható a küldöttek szavazására. Ez pedig lehetővé teszi az összes Lisk-tevékenység nyomon követését, magától a blockchain-től a Lisk Twitter-hírcsatornáig.

Lisk Hub pénztárca

A Lisk Hub asztali pénztárca. Kép forrása: Lisk Hub

A Lisk Hub jövőbeli kiadásai tartalmazzák a decentralizált cserét, az ICO elindításának lehetőségét, a hálózat- és piacfigyelést, valamint az új alkalmazás regisztrálásának lehetőségét..

Ezen felül regisztrálhatja magát delegáltként, és a Lisket közvetlenül a pénztárcába rakhatja és kovácsolhatja. Tényleg nincs szükség más Lisk pénztárcára, ha rendelkezik a Lisk Hub-tal.

A Lisk Hub Windows és Mac rendszerekhez egyaránt elérhető.

Lisk Core (asztali pénztárca)

Lisk Core valójában egy teljes Lisk csomópont, ami azt jelenti, hogy le kell töltenie és szinkronizálnia kell a teljes Lisk blokklánccal. A Lisk Core sokkal több funkcióval rendelkezik, mint csupán pénztárcaként működni, és a legjobb azoknak a fejlesztőknek, akik a Lisk blokklánccal kívánnak együttműködni a decentralizált alkalmazások létrehozása során..

Az LSK egyszerű tárolása, küldése és fogadása mellett hamisíthat és tétet is tehet a Lisk Core segítségével, és teljes hozzáférést biztosít az API fejlesztőkészletekhez.

A Lisk Core csak azoknak ajánlott, akik magas technikai háttérrel rendelkeznek, és azoknak a fejlesztőknek a legjobb, akik a Lisk blokklánccal szeretnének együtt dolgozni.

Lisk Commander (parancssori asztali pénztárca)

A Lisk parancsnok korábban „Lisky” néven ismert, és ez egy módja annak, hogy a parancssori felületen kölcsönhatásba lépjünk a Lisk blokklánccal. Alapvetően ez a Lisk Core, de parancssori felülettel. Lehetővé teszi a kommunikációt a helyi és távoli Lisk csomópontokkal, valamint a Lisk-hez kapcsolódó funkciók végrehajtását a parancssori eszköztáron.

A Lisk Core-nál is inkább ez a pénztárca azok számára szól, akik magas technikai háttérrel rendelkeznek. Ismernie kell a parancssori felületeket és a nyelvet, ha a Lisk Command használatát fontolgatja.

Lisk Mobile (mobil pénztárca)

A mobil verzió a Lisk pénztárca olyan jó, hogy a Google Playen az 5 csillagból 4,9, az Apple App Store-ban pedig 5,3 csillag van. Ez egy könnyen használható mobil alkalmazás, amely lehetővé teszi a Lisk tokenek egyszerű tárolását, küldését és fogadását.

Noha a Lisk Hub asztali pénztárcában még nincsenek a speciális delegált funkciók, ezt a funkcionalitást a jövőben tervezik megtervezni. Tervezik a FaceID és a TouchID hozzáadását is a biztonság növelése érdekében a következő verziókban.

Lisk papír pénztárca

Ez egy nem hivatalos papír pénztárca, de még mindig remek lehetőség az LSK tárolására, ha a biztonság kiemelt fontosságú, és ha nem tervezed hamarosan használni az LSK-t.

Az egyik probléma az, hogy nem teheti meg és hamisíthatja az LSK-t, ha azt ebben a papír pénztárcában tárolja, ami jelentős hátrány lehet azoknak a felhasználóknak, akik több LSK-t terveznek keresni azáltal, hogy megszerzik jelenlegi LSK-állományaikat.

Mivel ez egy nem hivatalos verzió, a pénztárca előállításához ajánlott letölteni a forráskódot és megnyitni az index.html fájlt egy olyan számítógépen, amely nem csatlakozik az internethez. Miután ezt megtette, és megkapta a magszavait, biztonságos helyre helyezheti őket hosszabb ideig tartó hűtőtárolás céljából.

Következtetés

A Lisk pénztárcák jelentős előrelépéseket tettek 2018 második felében. A Ledger hardvertárca támogatása, a mobil pénztárca és a Lisk Hub pénztárca kiterjedt funkcionalitása nagyszerű választási lehetőséget kínál a felhasználóknak a Lisk tokenek tárolására..

Megjegyezheti, hogy nem említettem a Lisk Nano pénztárcát, amely egy könnyű pénztárca, amelyet az LSK tárolására használtak. Míg ez a pénztárca jelenleg létezik, a Lisk fejlesztői csapata 2019. január 1-jén beszünteti a Lisk Nano támogatását.

A Lisk projekt egy erős projekt, és az LSK tokenek tartása okos lépés lehet, különösen azért, mert a Lisk segítségével tétet és hamisítványt hozhat létre, és további tokeneket készíthet. És ez még fontosabbá teszi a szilárd pénztárca használatát az LSK tárolásához.

LSK vásárlási helyek:

  • Binance
  • Bittrex
  • Huobi
  • HitBTC
  • Poloniex

Kiemelt kép a Fotolia-n keresztül

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me