Pregled razmjene Huobi: Kompletni vodič za početnike

U ovom pregledu Huobija pogledat ćemo jednu od najistaknutijih burzi kriptovaluta s korijenima u Kini.

Razmjena je od tada znatno narasla i jedna je od prijelaznih platformi za trgovce koji se dočepaju nekih od najperspektivnijih Altcoina.

Ipak je najvažnije pitanje može li mu se vjerovati?

Pokušat ćemo odgovoriti na to duboko zaronivši u razmjenu i pružiti vam sve što trebate znati. Pogledat ćemo pokrivenost imovine, podršku, naknade, platformu, podršku i brojne druge čimbenike koje biste trebali uzeti u obzir.

Također ćemo vam dati pregled kako najbolje iskoristiti platformu Huobi ako odlučite koristiti razmjenu. Uz to, uskočimo odmah.

Pregled Huobija

Burza Huobi.pro podružnica je globalne grupe Huobi. Potonji je 2013. osnovao Leon Li i bio je jedna od najvećih burzi kriptovaluta u Kini. Huobi grupa ima sjedište u Singapuru, a započela je sa samo 10 zaposlenih.

Od osnutka, razmjena je rasla kako su se tržišta okupljala. Proširili su količinu i postali četvrta svjetska burza kriptovaluta te su osnovali urede u Japanu, Hong Kongu, kopnenoj Kini i Koreji. Porasli su na preko 1000 zaposlenika.

Huobi Global također je osnovao ured u SAD-u jer predviđaju lansiranje svog američkog trgovačkog ogranka. Ovo će biti američka strana burze koja će opsluživati ​​samo američke klijente. Ovo će biti pokrenuto u srpnju 2018. godine.

Iako su ovo samo Huobijevi uredi, oni tvrde da imaju trgovce koji dolaze iz preko 130 zemalja svijeta koji koriste njihovu platformu.

Huobi Global kao matična tvrtka također se razgranio u niz drugih poslovnih pothvata na polju kriptovaluta. To uključuje pothvate kao što su Rudarstvo, razvoj, kao i ulaganje u startup tvrtke temeljene na blockchainu.

Ono što ovo jasno pokazuje je da je Huobi prilično napredna i uspostavljena razmjena kriptovaluta. Možete se osjećati ugodnije trgovati s njima nego na drugim burzama s manjim volumenom.

Huobi naknade

Iako su veličina razmjene i doseg važna razmatranja za trgovca, najvažniji kriteriji svode se na utjecaj na njihov novčanik. Mjenjačnice su ponekad ono što trgovcima može učiniti ili slomiti iskustvo i profitabilnost.

U tu svrhu čini se da su Huobijeve naknade neke od najrazumnijih i najjednostavnijih na tržištu. Djeluju na sličan način kao i brojne druge burze po tome što imaju raspored naknada za proizvođača / preuzimače.


Što to točno znači?

Jednostavno kada ste proizvođač, dodajete likvidnost Huobijevim knjigama narudžbi. To se događa kada postavite ograničenu narudžbu koja je niža od najnovije cijene za kupnju i iznad najnovije cijene za prodaju.

S druge strane, kada napravite narudžbu i ona se odmah podudara, vi “skidate” likvidnost s Huobijevih knjiga, a to znači da ste preuzimatelj. Za to ćete morati platiti naknadu za uzimatelja. Te će se naknade odbiti od ukupnog iznosa koji trgujete za BTC.

Naknade su prilično jednostavne i iznose 0,2% za svu imovinu i za proizvođača i za uzimatelja. To je zapravo prilično nisko ako ga želite usporediti s onim poput Bitstampa koji iznosi 0,25% ili s Coinbaseom čija naknada iznosi 1,49%.

VIP-ovi s popustom na Huobi naknadu

VIP-ovi s popustom na naknadu za zamjenu

Štoviše, Huobi nudi popuste za one trgovce koji su dio njihove VIP trgovačke grupe. Na primjer, ako ste član prve razine VIP trgovačke grupe, dobit ćete 10% popusta na svoje naknade. To se svodi na 50% za one koji su na VIP5 razini.

Naknade za povlačenje

Huobi također primjenjuje ono što oni nazivaju “naknadom za povlačenje”. Međutim, ovo što je zapravo je samo naknada za kriptovalutnu mrežu ili “naknada za rudarstvo”. To je unaprijed odredio Huobi, ali nada se da će nejasno pratiti stvarne troškove rudarenja.

Da bismo vam okvirno naznačili ove naknade, ovdje su naknade za povlačenje (po zahtjevu) nekih od 10 najboljih kovanica s tržišnom kapitalizacijom.

  • Bitcoin: 0,001- 0,001
  • Ethereum: 0,01
  • XRP: 0,1
  • Bitcoin Cash: 0,0001
  • EOS: 0,5
  • Litecoin: 0,001
  • Privezak: 20

Pokrivenost kripto imovine

Još jedna stvar po kojoj je Huobi dobro poznat je raspon imovine kriptovaluta koju nude. Čini se da imaju većinu kovanica u prvih 10 tržišne kapitalizacije, jer se čini kao da nemaju Stellar (XLM) i Cardano (ADA). Zašto ovi novčići nisu uključeni, prilično je iznenađujuće.

Međutim, oni imaju najmanje 50 drugih kovanica kojima možete trgovati na burzi. Zapravo, za dobrih nekoliko ovih novčića Huoubi čini znatan dio volumena. To znači da imaju neke stvarno zdrave knjige narudžbi i da ćete pronaći najviše likvidnosti na burzi.

Imaju i zgodan stranica s pregledom gdje vas vode kroz svaki novčić s prilično temeljitim opisom novčića. Također vam pružaju niz poveznica na predmetni projekt.

Huobi ograničenja povlačenja

Huobi je jedna od onih razmjena koje možete koristiti bez predaje KYC dokumenata kako biste vodili račun. Međutim, to znači da će oni ograničiti iznos koji smijete povući u određenom razdoblju / vremenu.

Zapravo smo bili prilično iznenađeni Huobijevim ograničenjima povlačenja jer su zaista bili restriktivni. Ispod su ograničenja povlačenja po vremenu i po danu za prvih 5 kovanica s tržišnom kapitalizacijom. Možete vidjeti cijeli popis kovanica i njihove cijene ovdje.

Novčić Min po vremenu Maks. Po vremenu Max po danu
BTC 0,01 0,1 0,1
ETH 0,01 2.5 2.5
XRP 20 2.500 2.500
BCH 0,01 0,6 0,6
LTC 0,1 5 5

Dakle, ako niste provjereni, možete dnevno povući samo do 0,1 BTC. Po trenutnim cijenama to podrazumijeva da će korisnik moći podići samo 600 USD dnevno, što je ozbiljno ograničenje za one ljude koji žele trgovati većim količinama kovanica.

Stoga, ako mislite da bi vam ovo mogao predstavljati problem, postoje dvije mogućnosti. Jedno je da svoj račun možete potvrditi ispunjavanjem obaveznih KYC zahtjeva. Druga je da biste mogli koristiti razmjenu kao što je Binance koja ima ograničenja povlačenja do 2 BTC u razdoblju od 24 sata ili HitBTC koja nema ograničenja.

Huobi Prijava / Singup

Ako želite otvoriti račun i započeti trgovanje na Huobiju, trebali biste prijeći na njihovu stranicu za registraciju. Huobi traži samo radnu adresu e-pošte da bi prvo stvorio svoj račun. Obrazac za prijavu možete vidjeti u nastavku.

Obrazac za prijavu za Huobi

Obrazac za prijavu na Huobi

Bilo nam je pomalo čudno da za početni anonimni račun zahtijeva vaše državljanstvo, jer to ne zahtijeva nijedna druga razmjena. Međutim, ako ćete provjeravati, to na kraju zapravo nije važno.

Nakon što popunite obrazac, poslat će vam e-poruku s kontrolnim kodom koji ćete trebati koristiti za ponovnu prijavu. Tada Huobi ima stvarno koristan vodič za početnike koji će vas provesti kroz sve na platformi.

Oni će istaknuti svaku od značajki razmjene, a zatim će vam dati kratki pregled što su zapravo. Ovakvo nešto nismo vidjeli na drugim burzama, a činilo se prilično osvježavajućim za one trgovce koji još uvijek pokušavaju naći noge.

Potvrda Huobija

Ako biste radije potvrdili svoj Huobi račun i drastično povećali ograničenja povlačenja, tada ćete morati popuniti neki KYC. Da bi to učinili trebat će im osobna identifikacija.

To se vrši razmjenama kako bi se spriječila prijetnja od pranja novca i počinje postajati norma s brojnim razmjenama koje to zahtijevaju kao obveznu. Iako su korisnici kriptovaluta prirodno svjesni privatnosti, ne može se vidjeti lakši put oko toga.

Međutim, s obzirom na veličinu i opseg Huobija, malo je vjerojatno da će ikad učiniti nešto nepromišljeno s vašim osobnim dokumentima. Stoga ste možda prilično sigurni s aspekta dokumenata o identitetu pri slanju osobne iskaznice Huobiju.

Potvrda Huobi ID-a

Provjera osobne iskaznice na Huobiju

Nakon što predate svoju potvrdu Huobiju, mora imati nekoga da ručno pregleda vaše dokumente. To znači da će trebati najmanje 24 sata za provjeru dokumenata. Ovo je otprilike u skladu s ostalim burzama, a također je ono što drugi trgovci tvrde na internetskim forumima.

Platforma za trgovanje

Sada kada imate račun, jedan od najvažnijih aspekata vašeg trgovačkog iskustva je platforma za razmjenu Huobi. Razmjeni je vrlo teško postići dobar balans između vrlo napredne platforme koja je još uvijek relativno jednostavna za upotrebu za početnike.

Mislimo da je Huobi to prilično dobro uspio postići.

Ono što ćete primijetiti prilikom prve prijave jest da možete odabrati tri različite platforme za trgovanje između Huobi OTC tržišta, standardne burze i marže. Korisnici također mogu odabrati platformu HADAX na kojoj se odvija glasanje za liste novčića.

Ako samo želite kupiti / prodati kriptovalutu, tada možete odabrati Huobi pro razmjenu. Ovo je standardna obična razmjena kripto valuta od vanilije na kojoj možete postavljati svoje narudžbe i trgovati kovanicama na temelju stanja u vašem novčaniku.

Bacajući pogled na snimku zaslona razmjene u nastavku, čini se kao da ima sve što vam može zatrebati od trgovačke platforme. Kao što vidite, sva su tržišta postavljena s lijeve strane. Ovdje se možete prebacivati ​​između kovanica kojima želite trgovati.

Snimka zaslona Huobi Exchange

Snimka zaslona Huobi Exchange

Ispod grafikona nalaze se sve knjige narudžbi i zidovi za kupnju / prodaju. Imate i raščlambu svih upravo izdanih narudžbi, kao i narudžbe koje možda imate u knjigama. Kao i na njihovoj stranici s pregledom kovanica, na dnu razmjene također možete vidjeti raščlambu novčića kao i korisne poveznice.

Što se tiče samog grafikona trgovanja, ovo je Trgovački prikaz grafikona. Ovo je tehnologija treće strane, ali jedna je od najboljih na tržištu. Imate sve standardne alate koji bi vam trebali kao tehnički analitičar ili dnevni trgovac.

Što se tiče korisničkog sučelja, postoji i mogućnost promjene valute u kojoj su prikazana sva vaša stanja, kao i boja korisničkog sučelja. Imaju tamnu boju (kao na snimku zaslona) ili svijetlu.

Trgovanje maržama Huobi

Za one trgovce koji vole trgovati na marži, tada Huobi ima zasebnu platformu za vas da to učinite. To se razlikuje od ostalih burzi koje će na standardnoj platformi kripto razmjene imati samo obrazac za naručivanje marže.

Da biste pristupili margin platformi, samo ćete odabrati karticu “Margin” u zaglavlju i to će je otvoriti. Kao što vidite, izgleda vrlo slično kao i standardna razmjena, s tim da je dodatak widget za upravljanje maržom malo iznad obrasca za narudžbu..

Da biste mogli trgovati na marži, prvo se morate pobrinuti da imate marginalna sredstva kao kolateral za trgovanje. To možete prenijeti odabirom veze “prijenos u” u widgetu svog stanja odmah ispod vašeg grafikona.

Transfer marže u

Transfer marže u

Nakon što to učinite, sada možete podizati kovanice na “zajam”. Prešli biste na odjeljak upravljanja maržom na burzi. Ovdje možete podići zajam i podmiriti druge, kao i nadgledati sve svoje maržne pozicije.

Alat za upravljanje maržama

Upravljanje maržama na Huobiju

Što se tiče poluge na koju imate pravo na Huobi razmjeni, to će se razlikovati za svaki novčić. Ali, u indikativne svrhe poluga na BTC-u je 3X. To je niže od poluge koja je prisutna na drugim burzama. Na primjer, stope poluge su 5X na Kraken i do 100X na poluge na Bitmexu.

Međutim, to je još uvijek relativno atraktivan način da poboljšate povrat posuđenim novcem. Nakon što dignete kredit, naplatit ćete kamatu na preostalu poziciju. Dnevna stopa pozajmljivanja USDT iznosi 0,1%, a dnevna stopa pozajmljivanja BCH, ETH, LTC, ETC, DASH, XRP, EOS, OMG, ZEC je 0,02%.

Prije nego što zauzmete bilo koju marginsku poziciju, morate biti sigurni da imate na svom računu dostupnu točnu količinu marže. To je početna marža koja im je potrebna i izračunava se kao:

Početna marža = (saldo kojim se trguje) * (Višestruki zajam – 1) – Ukupna posudbena vrijednost

Ako ćete trgovati na marži, morate dobro biti svjesni rizika. Kao što vidite, poluga je mač s dvije oštrice i morate ga pametno koristiti. Tržišta mogu ići protiv vas i možete likvidirati vaše pozicije.

Huobi OTC trgovanje

Za one trgovce koji žele međusobno trgovati s OTC-om (OTC trgovine), tada mogu koristiti funkcionalnost OTC trgovanja na Huobiju. Tome se može pristupiti u zaglavlju trgovačke platforme.

Ovo je nekako poput lokalne bitcoin verzije razmjene Huobi. Ovdje možete pronaći trgovce koji bi željeli trgovati s vama na temelju određenih parametara kao što su opcije plaćanja, valuta i iznos. Huobi ne djeluje kao centralizirani marketinški market i možete transakciju organizirati izvan razmjene.

Na primjer, kada sam pogledao kupce koji su zainteresirani za kupnju USDT-a s funtama (GBP), dobio sam sljedeći sažetak. Kao što vidite, postoji netko tko želi kupiti 1 USDT za 0,85.

Huobi OTC trgovačka platforma

Huobi OTC trgovanje

Ako ste željeli trgovati velikim blokom kriptovaluta, možete poslati narudžbu za blok trgovinu. To je u osnovi samo mnogo veća OTC trgovina i jedan nalog koji je obično prevelik za većinu redovnih OTC trgovaca.

Dakle, biste li trebali koristiti Huobi OTC platformu?

Pa, kad smo se prijavili, za USDT su se prikazivala samo 2 oglasa. Na OTC tržištu nije bilo drugih narudžbi. To pokazuje da postoji vrlo malo interesa i likvidnosti. Također se čini kao da su lokalni trgovci i OTC kupci spremniji koristiti druge platforme.

Reputacija OTC razmjena poput Local Bitcoins, Local Monero i Local Bitcoin Cash dovoljna je za većinu korisnika.

Huobi Mobile App

Mobilna aplikacija Huobi idealna je za one trgovce koji bi željeli moći trgovati dok su u pokretu i nemaju pristup svojim računalima.

Ovo je dostupno na iOS kao i Android uređaji. Odlučili smo pogledati aplikacije kako bismo stekli bolji uvid u to koliko su funkcionalne, kao i što drugi korisnici misle o njima.

Aplikacija Huobi bez sumnje je dobro postavljena i relativno je laka za navigaciju. Ima gotovo istu funkciju kao i web platforma. Iznenađujuće, provjere i registracije možete obaviti i izravno na samom mobitelu.

Aplikacija za mobilno trgovanje Huobi

Huobi Mobile Trading App na iStoreu

Dakle, iako nije bilo očitih problema koje smo imali s aplikacijom Huobi, pokušali smo shvatiti što drugi korisnici govore. U trgovini aplikacija bile su tri pozitivne kritike koje su bile prilično nedavno. Također su izgledali prilično slično pa će se morati donijeti vlastiti zaključci.

Nažalost, nismo mogli dobiti ideju o tome što ljudi misle o aplikaciji u Trgovini Google Play. To je zato što nije naveden u trgovini za reprodukciju, a korisnik mora preuzeti apk datoteke. Mislimo da je Huobi prikladniji za popis ovih datoteka u trgovini za reprodukciju.

Korisnička podrška

Iako se korisnička podrška često zanemaruje, to je možda jedno od najvažnijih razmatranja kada je u pitanju odabir s kojom burzom kriptovaluta želite trgovati.

Iz iskustva proizlazi da nema ništa frustrirajuće nego čekati dane na odgovor na kartu ili morati juriti tim za korisničku podršku na redditu i drugim platformama.

U tu svrhu bili smo prilično iznenađeni korisničkom podrškom tvrtke Huobi. Huobi je također jedna od prvih burzi koja je mogla implementirati 24/7 korisničku uslugu i to je mogla servisirati svojim ogromnim povećanjem pomoćnog osoblja.

Funkcija razgovora Huobi

Funkcija razgovora Huobi

Postoje doista dva načina na koja možete kontaktirati pomoćno osoblje Huobija. Jedan od njih je putem aplikacije za chat koja je dostupna izravno na platformi. Jednostavno morate pritisnuti “kontaktirajte nas” i oni će otvoriti funkciju chata.

Ako želite da s njima radite putem e-pošte, možete ih kontaktirati na [email protected] Kada ih kontaktirate, provjerite koristite li s razmjenom registriranu adresu e-pošte i uključite korisnički ID koji se na nju odnosi.

Naravno, ako postavljate općenito pitanje, vjerojatnije je da ga je netko već pitao. Imaju prilično sveobuhvatan Odjeljak s čestim pitanjima gdje imaju opsežne preglede i vodiče koje možete pročitati.

Huobi referalni program

Ako ste koristili Huobi platformu i razmjenu i imali ugodno iskustvo, tada možete zaraditi provizije za prijatelje koje uputite na platformu.

To je putem programa Huobi Invite. Jednostavno kada uputite trgovca na platformu Huobi, dobit ćete 30% naknade kao povrat novca nakon što trgovac kojeg ste uputili trguje. Ovo je bolji referalni program od ostalih gdje ćete samo dobiti fiksnu proviziju.

Sredstva vam se isplaćuju u obliku USDT ili “bodova”. Huobi program poziva drži tekuću listu svih trgovaca koji su uputili klijente i održavaju ploču vodećih na stranici pozivnice. Kao što vidite, ove sheme preporuka mogu biti prilično unosne.

Huobi referalne sheme

Huobi referalne sheme

Međutim, u programu pozivanja Huobija postoji kvaka, a to je da je razdoblje povrata novca ograničeno. Imate pravo na povrat novca u roku od 3 mjeseca od datuma registracije. Stoga ćete morati osigurati da oni trgovci na koje upućujete trguju nakon što se registriraju i u odgovarajućim količinama.

Treba napomenuti da se ove naknade primjenjuju samo na naknade koje Huobi zarađuje od trgovanja klijentima, a ne i na druge naknade povezane s računom, poput naknada za polog.

Huobi Websocket & REST API

Ako ste jedan od onih trgovaca koji vole kodirati vlastite trgovačke botove, tada ćete htjeti koristiti Huobi websocket ili REST API.

Prije nego što započnete trgovati pomoću Huobi API-ja, trebate generirati API ključ. To možete učiniti u odjeljku za upravljanje Huobi API-jem. Također ćete trebati vezati API ključ na IP adresu. To se radi kako bi se osiguralo da nitko nema neovlašteni pristup vašem računu putem ključa.

Također je važno napomenuti da svoj API ključ nikada ne biste trebali davati nekome drugome jer će to ugroziti vaš račun i omogućiti mu da manipulira cijenama na burzama.

Izrada vašeg API ključa

Prelazite na odjeljak za upravljanje API-jem na vašem računu. Ovdje ćete dobiti obrazac u kojem Huobi traži IP adrese na koje biste ga željeli vezati. Možete ga vezati za više adresa, ali Huobi sugerira da za sigurnost koristite samo 4.

Izrada API ključa na Huobiju

Izrada ključa API-ja Huobi

Tada ćete morati potvrditi stvaranje API ključa kodom koji oni šalju na vašu e-poštu. Kada je to učinjeno, dajete svoj ključ i API se kreira. Možete ga naknadno urediti i stvoriti novi ključ ako želite.

Ako ste željeli samo izvući podatke o tržištu, tada ćete se koristiti jednostavnim API-jem Huobi websocket. Ako ste također željeli da bot također trguje na vašem računu, tada ćete htjeti koristiti REST API. Dokumentacija za oboje nalazi se na Huobi API Github.

Huobi sigurnost

Kada su u pitanju centralizirane razmjene, jedan od najproširenijih rizika je rizik od hakiranja razmjene. Mnoge su razmjene postale žrtvama, a najžešći primjer je onaj Mt Gox.

Kad je to rekao, je li Huobi sigurna razmjena?

Pa, do danas nisu pretrpjeli nikakav hak. Ovo je u stvari prilično stopala jer su čak i neke od najutvrđenijih burzi sada postale žrtve, uključujući Poloniex i Bitstamp burzu. Huobi to svodi na svoje iskustvo razmjene (tijekom 5 godina).

Tvrde da imaju vrhunsku kontrolu rizika i kontrolu koju su razvili ljudi poput Goldman Sachsa. Također su razvili decentraliziranu strukturu razmjene koja može smanjiti utjecaj namjenskih napada uskraćivanja usluge (DDoS) na njihovu infrastrukturu.

Međutim, nešto drugo što nam se učinilo prilično zanimljivim je Fond za zaštitu korisnika Huobi koji je pokrenut početkom ove godine.

Fond za zaštitu korisnika

Iako je zaštita od prijetnje hakovanjem ili gubitkom važna, Huobi je otišao korak dalje stvarajući fond koji će pokriti one koji su pogođeni od bilo kakvih gubitaka ukoliko do njih uopće dođe..

Prema tome srednji post, burza će upotrijebiti 20% neto prihoda koji ostvari od trgovanja i iskoristiti ga za otkup Huobi tokena. Oni će biti stavljeni u fond za zaštitu korisnika Huobi. Kaže:

HT-ovi unutar zaštitnog fonda koristit će se isključivo u sigurnosne svrhe i za nadoknadu korisnika u slučaju krađe ili narušavanja sigurnosti

Ovo se također dolazi uz najavu neposredno prije objave koja je govorila o sigurnosnom rezervatu Huobi. Burza je rekla da će u ovu rezervu pohraniti 20 000 Bitcoina radi osiguranja u slučaju kršenja hakera ili gubitka sredstava.

Sigurnost korisnika Huobi

Na kraju, postoji i niz sigurnosnih postupaka koje Huobi ima kako bi osigurao da su korisnici pojedinačno zaštićeni od hakera i provala u računima.

Na primjer, imaju standardnu ​​dvofaktorsku provjeru autentičnosti koja će biti zaštita u slučaju da bilo koji haker ili phisher može dobiti vašu lozinku. To prema zadanim postavkama nije angažirano, pa bismo vam preporučili da ga aktivirate onog trenutka kada imate račun.

Naravno, čak i ako poduzimate ove mjere predostrožnosti, trebali biste izbjegavati ostavljati velik broj kovanica na bilo kojoj burzi. Trebate iskoristiti hladnjak u hardverskim novčanicima za veliku većinu svojih kovanica.

Ono što nam se nije svidjelo

Iako se čini da je Huobi sigurna oklada na brojne mjerne podatke, malo je stvari koje nam se nisu svidjele i mislili smo da bi se mogle poboljšati.

Prvo, ograničenja povlačenja na neprovjerenim burzama vrlo su restriktivna. Oni su zapravo toliko restriktivni da niti jedan trgovac koji želi ostati anoniman ne bi koristio njihovu zamjenu.

Znamo da su propisi danas vrlo zabrinjavajući za razmjene, ali postoje i druge razmjene koje imaju veće limite i još uvijek se mogu držati iznad granice kada je KYC u pitanju. Hoće li se to promijeniti u kratkom roku, teško je reći.

Također bismo više voljeli da Huobi pruža veće razine poluge za one koji bi željeli trgovati na marži. Oni se natječu s burzama poput Bitmexa i brokerima poput IQ Option koji imaju 100X i 20X polugu s poštovanjem.

I na kraju, željeli bismo da dodaju neke od očitijih kovanica u prvih 10 tržišne kapitalizacije koje su izuzeli. Teško nam je razumjeti zašto bi isključili kovanice kao što su Stellar i Cardano kad se njima trguje na drugim burzama.

Zaključak

Ovaj pregled razmjene Huobi potvrdio nam je da je Huobi doista pouzdana i učinkovita razmjena kripto valuta. Postoji razlog što su postali toliko uspješni i proširili svoje poslovanje.

Otkrili smo da je platforma izuzetno učinkovita, dobro postavljena i prilagođena početnicima. Također ima mnogo alata za koje bi dnevni trgovci i tehnički analitičari bili korisni.

Također je prilično impresivno da je Huobi osnovao rezervne fondove koji će djelovati kao osiguranje u slučaju bilo kakvih hakova ili nepredviđenih kršenja. To je nešto što bi više razmjena trebalo, a zapravo i radi.

Iako ima prostora za poboljšanje kao što je spomenuto, oni su relativno mali i ne bi vas trebali omesti u korištenju razmjene. Štoviše, Huobi će se samo poboljšati jer proširuje svoje poslovanje na globalnoj razini, uključujući i SAD.

Ukratko, dobro uspostavljena razmjena s jakom reputacijom i nesmetanim iskustvom trgovanja.

Istaknuta slika putem Huobi.pro

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me