Legjobb perembányászati ​​medencék: Hol lehet bányászni az XVG-t

A Verge egyike a magánélet-központú kriptovalutáknak, amelynek középpontjában a felhasználók adatvédelme és névtelensége áll.

A Verge lehetővé teszi névtelenségét azáltal, hogy blokkláncát a Tor és az I2P szolgáltatások tetejére építi, amelyek a felhasználók személyes adatainak, például IP-címének és földrajzi helyének elrejtésére szolgálnak..

Még valami érdekes és egyedülálló a Verge-ben, az a munkabiztonsági konszenzus algoritmus. Sok más kriptovalutától eltérően különböző algoritmusok kombinációját használja. Mindezek a konszenzusos algoritmusok továbbra is lehetővé teszik a felhasználók számára a Verge bányászatát otthoni számítógépük GPU-ján. Ez egy óriási bónusz, és ez a fajta otthoni bányászat nagyon jól működik, ha a hasa erejét egy Verge bányászati ​​medencében kombinálja.

De melyik medencéhez lehet a legjobban csatlakozni?

Ebben a bejegyzésben megnézzük a legnyereségesebb Verge bányászati ​​medencéket, valamint mindent megadunk, amit tudnia kell a legjobb medencék kiválasztásáról.

A Verge Mining áttekintése

A Verge bányászat lehetővé teszi a bányászok számára, hogy jutalmat szerezzenek a Verge hálózat biztonságáért, és érvényesítsék a blokkokat és tranzakciókat. Ez az új Verge tokenek létrehozásának módja is. Míg a Verge 5 különböző algoritmust használ a bányászathoz, mindannyian Proof-of-Work algoritmusok. Verge azért döntött a PoW használata mellett, mert a legbiztonságosabb konszenzusos protokollnak számít.

Vásároljon Nicehash-t most

A bányászat folyamata a számítógép feldolgozási erejét használja fel egy nehéz kriptográfiai probléma megoldására. A probléma megoldása után új blokk kerül felfedezésre, és a blokkban szereplő összes tranzakciós adat érvényesül.

A blokkok létrehozása a bányászokat is új Verge tokenekkel jutalmazza. Mivel számos algoritmus ASIC-rezisztens, a Verge továbbra is bányászható egy alap GPU-val. A grafikus kártya mellett a bányászoknak szükségük van egy Verge pénztárcára és speciális bányászati ​​szoftverre is.

Konszenzusos algoritmusok

A legtöbb kriptovaluta csak egy konszenzusos protokollt használ, így a Verge kissé egyedi, mivel öt különböző algoritmussal bányászatot tesz lehetővé. A Verge által támogatott algoritmusok a következők Scrypt, X17, Lyra2rev2, myr-groestl és blake2s.

Ne feledje, hogy a Scrypt algoritmusban az ASIC fúrótornyok dominálnak, és nem igazán alkalmas otthoni bányászatra. A legtöbb más algoritmus az Nvidia kártyákkal fog a legjobban működni, kivéve a myr-groestl, amely az AMD kártyákkal működik a legjobban. Egy másik lehetőség az Ethereum és a Verge kettős bányászata, mivel a Claymore Miner támogatja a Blake2s algoritmus tokenek kettős bányászatát.

Medence bányászati ​​határ

Mivel feltételezem, hogy a legtöbben nem az ASIC-fúrótornyokat üzemeltetik az otthonából, inkább az enyémet akarja egyesíteni, nem pedig az egyedüli bányákat. A medencebányászat lehetővé teszi számítástechnikai erőforrásainak összegyűjtését más bányászokkal a világ minden tájáról, így könnyebben és gyorsabban megtalálhatja a blokkokat és jutalmakat készíthet. A medencebányászat nagyon népszerű azoknak az érméknek, amelyek nem függenek az ASIC fúrótornyaitól.


Mi a perembányászat

Kép a Fotolia-n keresztül

Az önálló bányászat, amint azt a névből kitalálhatja, önmagában történik, és ez valószínűtlenné teszi, hogy elegendő hash ereje legyen ahhoz, hogy nagyon gyorsan megtalálja a blokkot. Az egyedüli bányászat előnye, hogy nem kell megosztania a jutalmat, de hátránya, hogy hónapokba telhet, míg bármilyen jutalom.

A bányászati ​​medencével való ragaszkodás lehetővé teszi, hogy minden nap összegyűjtsön egy kis jutalmat.

A medence kiválasztása előtt szüksége lesz egy Verge pénztárcára, mert a bányászati ​​medencékhez egy pénztárca címre lesz szükség, ahová elküldheti a Verge-t. tudsz letöltés Core Wraith pénztárcák Windows, Linux és OSX rendszerhez, vagy a Verge Tor pénztárcával privát módon tárolhatja a Verge-t a mobilján.

Most belekezdhet a Verge bányászati ​​medence kiválasztásába. Mint fentebb említettem, az algoritmusok többsége a legjobb az Nvidia kártyákhoz, de az AMD kártyák képesek használni a myr-groestl algoritmust. A Scrypt algoritmust pedig a legjobb elkerülni, mivel azt az ASIC fúrótornyok uralják.

Íme néhány választás a perembányászati ​​készletekről az egyes algoritmusokhoz:

Scrypt

Ha csak makacs vagy valami más oka van a Scrypt algoritmus használatára, az egy nagyon jó bányászati ​​készlet CoinFoundry. Nem ez a legnagyobb bányászati ​​medence, de elég nagy ahhoz, hogy rendszeresen és meglehetősen gyorsan megtalálja a blokkokat.

XVG Coinfoundry statisztika a Scrypt számára

Coinfoundry XVG Scrypt Pool statisztikák

Alacsony 0,75% -os díja is van, ami jobb, mint a legtöbb. Vannak olyan szerverek, amelyek globálisan találhatók, és az üzemidő 100%. A Verge egyéb Scrypt bányászati ​​medencéi a következőket tartalmazzák:

X17

A CoinFoundry segítségével összegyűjtheti az enyém Verge-t az X17 algoritmussal. Ha mégis népszerűbb lehetőséget szeretne, választhatja Suprnova.cc helyette. Ez egy népszerű medence sok különböző érme számára, és megbízható a kriptovaluta közösségben.

Suprnova XVG X17 Bányászati ​​medence statisztikák

Suprnova XVG X17 Bányászati ​​medence statisztikák

Kicsit magasabb, 1% -os díjuk van, de globális szervereik és 100% -os üzemidejük is van. A Suprnova segítségével bányászhat a Myr-Groestl algoritmuson is. A Verge további népszerű X17 bányászati ​​medencéi a következők:

Myr-Groestl

Ez azoknak szól, akik ott vannak, AMD kártyákkal a számítógépükben. Ennek az algoritmusnak az egyik legfőbb bányászati ​​készlete IDCray, amelynek székhelye Kínában van, de szerverei vannak szerte a világon.

IDCray Myr-Groestl Verge Mining statisztikai statisztika

IDCray Myr-Groestl Verge Mining statisztikai statisztika

Rendelkeznek a szokásos 1% -os díjjal és a Verge egyik legnagyobb myr-groestl bányászati ​​medencéjével is. Az IDCray más Verge hash algoritmusokat is támogat pooljain, mint például a Lyra2rev2. Van még néhány lehetőség, ha nem kínai alapú medencével szeretne bányászni:

Lyra2rev2

A Lyra2rev2 algoritmus használatakor számos alternatívája van, amelyek közül néhány ugyanaz, a fentiekben felsorolt ​​készlet. Egy másik medence a Block Masters medence, ami azért érdekes, mert szuper alacsony díja mindössze 0,25%.

Block Masters Lyra2rev2 Pool Statisztika

Block Masters Lyra2rev2 Pool Statisztikák az elmúlt 30 napban

Emellett meglehetősen nagy számú bányász és hash arány, valamint globális szerverek vannak. Nem sikerült megtalálni az üzemidőre vonatkozó információkat, de ez a Verge bányászok által kedvelt webhely, így fogadhat, hogy 100% -nál vagy közel van. Néhány további lehetőség a Verge bányászatára a Lyra2rev2 segítségével:

Blake2s

Végül, de nem utolsósorban a blake2s algoritmushoz jutunk. Ennek az algoritmusnak az egyik legnépszerűbb bányászati ​​készlete a Verge Blake2s CryptoCartel bányászati ​​medence.

CryptoCartel Blake2S Verge Mining Pool Stats

CryptoCartel Blake2S Verge Mining Pool Stats

Alacsony, 0,5% -os bányadíja van, és bányászok ezrei vannak, így tudod, hogy rengeteg blokk található. Nincs szükség regisztrációra a webhelyen, amely megőrzi az Ön adatait. Ha valahol másutt akar bányászni, akkor ezek a webhelyek is támogatják a blake2s Verge bányászatot:

Következtetés

Az adatvédelem-központú érmék az elmúlt évben egyre népszerűbbé váltak, és a Verge más népszerű magánélet-érmékkel együtt emelkedett. A 2018 végén megjelenő RSK technológiával a Verge lesz az egyetlen adatvédelmi központú kriptovaluta, amely intelligens szerződéseket is tud kötni. Ennek lendületet kell adnia az érmének.

Az otthoni bányászat szempontjából remek érme, mert öt különböző algoritmus közül választhat. Bár a Scrypt nem igazán alkalmas, a másik négy alkalmas, így még ha az egyiket ASIC bányászok is utolérnék, akkor is bőven lenne hely az otthoni bányásznak.

A magánélet, az anonimitás és a gyors tranzakciós sebesség mellett a Verge nagyon sokat törekszik rá, és egyike lehet azoknak az érméknek, amelyek a rendszeres napi tranzakciók elsőszámú versenyzőjeként végeznek. Túl korai megmondani, de néhány bányászat otthon, amikor egyébként nem használja a számítógépét, biztosan nem fog ártani.

Kiemelt kép a Fotolia-n keresztül

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me