A legjobb Dogecoin bányászati ​​medencék: Minden, amit tudnod kell

Ahogy a kriptovaluták egyre népszerűbbek, egyre nehezebb bányászni őket, még azokat az altcoinokat is, amelyek kisebbek, mint a Bitcoin vagy az Ethereum.

Emiatt a bányászati ​​medencék egyre népszerűbbek, és bányászati ​​medencék találhatók szinte minden bányászható érméhez, és ez magában foglalja mindenki kedvenc mém érméjét – Dogecoin.

Ha nem ismeri túlságosan a bányászati ​​medencéket, nehéz lehet eldönteni, hogy melyiket használja a Dogecoin bányászatakor, de a hátát eltakartam. Ebben a cikkben megtudhatja, melyek a legjobb Dogecoin bányászati ​​medencék, ha biztonságos és nyereséges akar lenni.

Dogecoin alapjai

A Dogecoin 2013 decemberében indult, és a Shiba kutyát felvonultató népszerű internetes mémre épült. Az alkotó úgy tervezte, hogy a Dogecoin alternatívája a Bitcoinnak, amely potenciálisan sokkal nagyobb demográfiai szintet érhet el, de azóta inkább a kriptovaluták tip jar-jává vált, és a kriptovaluta-rajongók gyakran használják a Dogecoin-t arra, hogy tippeljenek a többi felhasználóval online.

Vásároljon Nicehash DOGE-t

Érdekes megjegyezni, hogy a viccből indult Dogecoin a piaci kapitalizáció szerint mára a 37. legnagyobb érme, és piaci korlátja meghaladja a 430 millió dollárt. 2018 januárjában a Dogecoin a legmagasabb szintet érte el, 2 millió dollár feletti piaci tőkével. Mivel továbbra is népszerű a kriptovaluta ökoszisztémán belül, a bányászok körében is népszerű.

Bányászat Dogecoin

A Dogecoin azért különbözik a Bitcoin-tól, mert a Scrypt algoritmust használja. A Litecoin egy másik kriptovaluta, amely a Scrypt algoritmust használja, és bár ez különbözteti meg a Dogecoin-t a Bitcoin-tól, azért is hasonló, mert konszenzusos mechanizmusaként továbbra is a Munka bizonyítását használja, és ez azt jelenti, hogy aki Dogecoin-ot akar bányászni, ahhoz számítógépre van szükség, amely képes erre.

Mivel a Dogecoin a Scrypt algoritmuson alapszik, a Litecoinhoz használt Scrypt ASIC bányászok is felhasználhatók a Dogecoin bányászatára, azonban ez nem túl gyakori, mivel a Litecoin bányászata a drága ASIC fúrótornyokkal gyakran jövedelmezőbb. Valójában manapság a legtöbb Dogecoin bányászat egyszerűen a Litecoin bányászat mellékterméke. Ahelyett, hogy közvetlenül kitermelnék a Dogecoin-t, képesek az egyesítésre, ami lehetővé teszi mind a Litecoin, mind a Dogecoin bányászatát a hash arányának csökkenése nélkül.

GPU bányászati ​​berendezések

GPU bányászati ​​berendezés a Fotolia-n keresztül

Mivel a Dogecoin bányászatának nehézségei annyira megnőttek 2018-ban, a versenyzés egyetlen módja az, ha csatlakozol egy Dogecoin bányászati ​​medencéhez.

A bányászati ​​medence egyszerűen egyesíti az összes tag hasítási erejét, így sokkal valószínűbb, hogy a készlet képes megoldani egy blokkot és megkapja a blokk jutalmát. Ezt a jutalmat ezután megosztják a bányászati ​​medence tagjai között, lehetővé téve a medence tagjainak, hogy gyorsabban és következetesebben tudjanak bevételt termelni.

Mielőtt bármilyen bányászati ​​medencéhez csatlakozna, és ez magában foglalja a Dogecoin bányászati ​​készleteket, meg kell vizsgálnia, hogy a pool hogyan számolja ki a tagok jutalmát, milyen díjakat vesz fel a pool, mennyire biztonságos a pool, hol találhatók a pool szerverek és mennyi a medence birtokában levő erő.


Azt is megvizsgálhatja, hogy a készlet specifikus-e a Dogecoinra, vagy más kriptopénzek bányászatát is lehetővé teszi-e. A különféle kriptovalutákat bányászó medencék némi rugalmasságot nyújthatnak a bányászok számára, lehetővé téve számukra, hogy szükség esetén nyereségesebb érmére váltsanak. Ha képet szeretne kapni arról, hogy mennyire lehet nyereséges a Dogecoin bányászata, használjon bányászati ​​jövedelmezőség kalkulátort, mint pl ezt, Ez lehetővé teszi a többi Scrypt-alapú érme összehasonlítását is, hogy megtudja, melyik a legjövedelmezőbb az enyém.

A pool díjak meglehetősen szokásosak, és ott nem sok változást talál, de a fizetési módok eltérhetnek, ezért meg kell értenie a részvényenkénti fizetés (PPS), a részvényenkénti fizetés plusz (PPS +) és az utolsó fizetés utáni különbséget ”Megosztja (PPLNS) fizetési konstrukcióit, mielőtt elkötelezi magát egy bányászati ​​medence mellett.

A legjobb Dogecoin bányászati ​​medencék 2019-re

Most, hogy kikerültem az összes hátteret az útból, íme egy lista a négy legjobb Dogecoin bányászati ​​medencéről, amelyet megfontolhat. A legfontosabb előnyöket nyújtom Önnek, és tájékoztatom Önt a súlyos hátrányokról, de meg kell látogatnia az egyes webhelyeket, és saját kutatásokat kell végeznie, mielőtt az egyik medence mellett döntene a másik felett..

Prohashing

Prohashing nem csak lehetővé teszi a Dogecoin bányászatát, hanem egyike azon kevés bányászati ​​medencéknek, amelyek ténylegesen kifizetik a Dogecoins-t. Valójában bármilyen érmében fizet, ami tetszik, így kibányászhatja a Dogecoin-t és Bitcoin-ban fizethet, vagy Monero-t is kitermelhet, és Dogecoin-ban fizethet..

Pro Hashing Mining Pool Stats

A bányászati ​​medence statisztikáinak előkészítése

A Pay Per Share rendszeren működik, és közvetlenül pénztárcájának vagy bankszámlájának fizet, ha úgy tetszik. Rendelkezik egy algoritmussal is, amelyet használhat, és amely automatikusan átváltja a hasítóerőt a legjövedelmezőbb érmére. A Prohashing díja 4,99% -os átalány, minimális kifizetés és kivonási díj nélkül.

Multipool

Multipool pool bányászatot kínál számos különféle kriptovalután, beleértve az SHA-256 algoritmust (Bitcoin, Digibyte stb.) és az X11 algoritmust (Dash) is. Természetesen vannak más Scrypt bányászati ​​lehetőségek is, mint például a Litecoin és a Verge. A Multipool Dogecoinban, valamint számos más érmében is fizet.

Multipool Dózse Statisztika

Multipool DOGE Statisztika

A minimális küszöbérték teljesülése és az automatikus fizetés használata esetén nincs kivonási díj. Egy másik jó tulajdonság az egyesített bányászat támogatása. Ez azt jelenti, hogy egyszerre bányászhatná a Litecoin-ot és a Dogecoin-t is, anélkül, hogy elveszítené a hasító hatalmat.

1Coinpool

A 1CoinPool a pool egy kisebb készlet, amely arányos részvényenkénti fizetés (PPPS) kifizetési struktúrát kínál, amely minden megtalált blokk egy százalékát kifizeti Önnek. Az érmék automatikusan a pénztárcába kerülnek.

Az 1coinpool előnyei

Az 1coinpool előnyei

A Dogecoin mellett Litecoin-ot is bányászhat az 1CoinPool-on, és a közeljövőben támogatást is nyújtanak az Ethereum és a ZCash számára. Jelenleg nincs díj az 1CoinPool bányászatáért, és az oldal azt állítja, hogy átlagosan heti három blokkot találnak.

Aikapool

Aikapool egy másik kisebb Dogecoin bányászati ​​medence, ahol 50-nél kevesebb aktív bányász található. A Dogecoin mellett 14 másik Scrypt érme kínálkozik, és ha másra akarsz váltani, mint a Scrypt algoritmusra, további 10 algoritmust bányásznak az Aikapoolon.

Aikapool Dogecoin Statisztika

Aikapool Dogecoin Statisztika

A bányászok egy PROP rendszerben részesülnek (arányos), ahol nincs kockázat a medence üzemeltetőjének, mivel a rendszer csak akkor fizet, ha blokkot talál.

Következtetés

Nyilvánvaló, hogy a fentiek nem fedik le az összes medencét, amelyet a Dogecoin számára használhatna, de két nagyon jó nagyobb lehetőséget és két nagyon jó kisebb opciót ad. A díjak minimálisak, vagy egyáltalán nincsenek, de a fizetési rendszerek eltérőek, ezért érdemes megvizsgálni azokat, hogy melyik a legalkalmasabb.

A szerver lefedettsége minden esetben globális, így tartózkodási helye nem fogja akadályozni, függetlenül attól, hogy hol lakik, az egyik ilyen bányászati ​​medence segít a lehető legtöbb Dogecoin összegyűjtésében a bányászállomáson.

A legtöbb más érméket és még más algoritmusokat is támogat, így ha úgy érzi, hogy át szeretne váltani a Dogecoinról egy másik altcoinra, az meglehetősen gyors, könnyű és fájdalommentes feladat lesz.

Ha további információkra van szüksége a Dogecoinról, vagy pénztárcát kell letöltenie, megteheti a hivatalosnál Dogecoin webhely.

Kiemelt kép a Fotolia-n keresztül

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me